Waarom bieden wij hulp bij het professionaliseren van je winkeliersvereniging?

In verschillende winkelcentra ontbreekt het aan een professionele winkeliersvereniging. Deze vereniging, het collectief van ondernemers in een winkelgebied, is in veel gevallen verantwoordelijk (gemaakt) voor de marketing en promotie van het gebied. Daarnaast is dit collectief verantwoordelijk voor het contact met de gemeente. Zij delen vaak de gezamenlijke kosten voor bijvoorbeeld de beveiliging van een winkelgebied. Ook maken zij afspraken over openingstijden, koopavonden en koopzondagen. In veel gevallen ontbreekt het in de praktijk bij de bestuurders van de verenigingen aan kennis, kunde, tijd en het juiste netwerk om dit te kunnen regelen.

HISA helpt hierbij! Wij professionaliseren de winkeliersvereniging en bieden ondersteuning bij de activiteiten die geregeld dienen te worden. Op deze manier kan de winkeliersvereniging zo effectief mogelijk opereren. Dit zorgt ervoor dat zij een goede opdrachtgever kunnen zijn richting leveranciers en een betrouwbaar partner richting eigenaar, beheerder en gemeente. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

Diensten van HISA

Naast het professionaliseren van de winkeliersvereniging verzorgen wij nog een aantal andere (aanvullende) diensten. Een van onze andere diensten is het bedenken en organiseren van consumentenacties en evenementen. De doelstellingen, belangen en aspecten waarin een bepaald gebied zich onderscheidt zijn hierbij punten waar wij goed naar kijken. Verder kijken wij naar de bewoners en bezoekers en hun leefstijleigenschappen om de activiteiten vorm te geven. Ook zorgen wij voor een heldere visie op uw winkelgebied door middel van centrummanagement onder leiding van een centrum manager.

Dankzij analyse van deze data kiezen wij vervolgens voor die acties en evenementen die het beste bij de belangrijkste doelgroepen in het verzorgingsgebied aansluiten. Daarin denken wij graag mee bij het (tijdelijk) invullen van leegstaande panden in het gebied. Wij denken hierbij in mogelijkheden en vullen de beschikbare ruimte in met in het oog springende (tijdelijke) concepten.

Verder bieden wij hulp bij het organiseren van de financiën voor een gebied. Ook richten wij bijvoorbeeld een Ondernemersfonds of een bedrijven investeringszone BIZ op om collectieve financiering te realiseren. Neem direct contact met ons op en laat ons samen werken aan uw winkeliersvereniging.

 

HISA Winkeliersvereniging

HISA werkt continu aan innovatieve communicatie voor winkelgebieden. Daarbij werken wij samen met partijen gespecialiseerd in technologische innovatie. Hierdoor wordt de communicatie in het winkelgebied zo innovatief mogelijk ingezet. Wij verbeteren de signatuur van winkelgebieden en maken deze gebieden meer zichtbaar. Daarnaast helpen wij ook bij het opstellen van brancheringsplannen, gebiedsvisies en voeren onderzoek uit onder bezoekers. Zo kom je meer te weten over je gebied en kun je vervolgens scherper in sturen op de resultaten. Wil je meer weten over alles wat er mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact op

Winkeliersvereniging HISA jubileum logo2