Najaarsmarkt Overvecht

Terug van weggeweest! Dit jaar organiseren wij in opdracht van Shoppingcenter Overvecht weer de jaarlijkse Najaarsmarkt.
Shoppingcenter Overvecht is een van de grootste en drukste winkelcentra van Utrecht. Niet alleen dankzij het grote gratis parkeerterrein, maar ook door de grote mediacampagne die zij voor ieder evenement voeren zijn de markten goed bezocht. Er staan gedurende het weekend 70 stands met onder andere kleding, modeaccessoires, boeken, huis- en tuindecoratie en nog veel meer in en rondom Shoppingcenter Overvecht.
Naast alle leuke kramen pakken ook de winkeliers, zowel op zaterdag als de koopzondag, uit met spectaculaire aanbiedingen. Ook worden er meerdere activiteiten en acties voor het winkelend publiek georganiseerd.
Verkoopt u leuke spullen en bent u op zoek naar een goedbezochte markt? Dan zit u in Shoppingcenter Overvecht goed!

Heb jij een handgemaakt, creatief assortiment? Ook dan zien we u graag op deze markt! We bieden je in dit geval 50% korting op de prijzen.

Standhouders kunnen kiezen tussen een 4-meter kraam of een grondplaats.
Grondplaatsen zijn standaard 2 meter diep. Minimale afname per grondplaats is 5 meter. Indien u een afwijkende diepte nodig heeft, geef dit dan duidelijk aan bij je aanmelding.

Kosten
Data & tijden Zaterdag 23 september 10.00 – 17.00 uur
Zondag 24 september  11.00 – 17.00 uur
Kraam 1 dag € 75,- incl. BTW
Kraam 2 dagen € 70,- incl. BTW 
Grondplaats 1 dag €12,50 incl. BTW per meter per dag
Grondplaats 2 dagen €11,50 incl. BTW per meter per dag

Wij hanteren een food-toeslag op bakken/braden van 50%

Met een handgemaakt, creatief assortiment krijg je 50% korting. Geef in je aanmelding duidelijk aan waarom jij vind dat je in deze categorie valt.