Om ervoor te zorgen dat planmatige winkelcentra, winkelstraten, binnensteden en dorpskernen goed kunnen functioneren, moet je ze organiseren als een bedrijf. Helaas laat de organisatie en samenwerking in deze gebieden vaak nog te wensen over. Daarnaast ontbreekt het in veel gevallen aan een heldere visie op het gebied. Door het ontbreken van deze visie lukt het onvoldoende om het gebied onderscheidend te positioneren en het daarmee toekomstbestendig te maken. Hier speelt centrummanagement een belangrijke rol. Lees hier wat een centrum manager daarbij voor u voor kan doen.

Wij beschikken over een ervaren groep mensen, die advies over en invulling aan centrummanagement geven en beschikken over ruim 15 jaar ervaring. Wij ondersteunen en adviseren bij het opzetten en uitvoeren van projecten met betrekking tot centrale regie in winkelgebieden. Dit doen wij voor zowel planmatige winkelcentra, winkelstraten, binnensteden en dorpskernen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

Diensten van HISA

Naast centrummanagement verleent HISA nog vele andere (aanvullende) diensten, te denken aan de professionalisering van uw winkeliersvereniging. Ook organiseren en bedenken wij consumentenacties en evenementen. Hierbij kijken wij goed naar de doelstellingen, de belangen en de onderscheidende signatuur van het gebied. Daarnaast kijken we scherp naar de leefstijleigenschappen van de bewoners in het verzorgingsgebied aan de hand van data-analyse. Wij helpen je om de juiste signatuur voor jouw winkelgebied te bepalen en zichtbaar te maken. Verder helpen we je met het opstellen van brancheringsplannen, gebiedsvisies en voeren wij onderzoek uit. Hierbij kunnen wij terugvallen op onze jarenlange ervaring in winkelgebieden in de Randstad en ver daarbuiten. Verder organiseren wij het winkelgebied als een bedrijf en richten hiertoe sterke en professionele ondernemersverenigingen op en ondersteunen deze door gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Daarnaast helpen wij om leegstand aan te pakken, er worden passende oplossingen bedacht voor een leegstaand pand. Verder helpen wij bij het realiseren van collectieve financieringsvormen voor je winkelgebied zoals het oprichten van een BIZ. Wij begeleiden je hierbij in het gehele proces. Ook begeleiden wij KVO-W en KVO-B veiligheidstrajecten. Tot slot werken wij aan innovatieve winkelgebiedscommunicatie. Hiervoor werken wij samen met partijen die veel verstand hebben van technologische innovatie waardoor de meest innoverende communicatiemethodes voor je winkelgebied tot je beschikking staan.

 

Centrummanagement Projecten

In de afgelopen 15 jaar hebben wij sterk uiteenlopende projecten uitgevoerd in de Randstad en ver daarbuiten. Wij geven ruim 5 jaar invulling aan het centrummanagement voor het centrum van Utrecht en voeren het centrummanagement uit voor Rotterdam Zuidplein, Haarlem Schalkwijk, Alkmaar de Mare, Gouda Bloemendaal en Groningen Paddepoel.

Verder hebben wij voor het Bos & Lommerplein in Amsterdam een speciale virtuele escape room opgezet met als doel om een bredere doelgroep naar het winkelgebied te trekken. Voor winkelcentrum Overvecht hebben wij een spaar- en winactie opgezet en voor het centrum van Schoonhoven hebben wij een speciale pop-up store actie opgezet om de leegstand terug te dringen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en projecten.

Neem contact op

 

Centrummanagement HISA jubileum logo2