Team

Wij vinden het leuk om met je te brainstormen. Natuurlijk kosteloos. Laten we elkaar binnenkort eens ontmoeten!

Jeroen
Jeroen

Jeroen

Jeroen fietst als sinds 2005 dagelijks fluitend naar Hisa. Vol passie en met een frisse blik, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij helpt ondernemers om op een slimme manier samen te werken aan pragmatische oplossingen voor de uitdagingen die zij tegenkomen in hun winkelgebied. Jeroen weet hier met zijn tomeloze inzet, enthousiasme en creativiteit het verschil te maken. Hij brengt met zijn jarenlange ervaring en grote netwerk, vraag en aanbod perfect bij elkaar. Jeroen stuurt als directeur iedereen binnen Hisa aan, is al meer dan drie jaar centrummanager van het centrum van Utrecht en is een betrokken lid van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW).
Daniëlle
Daniëlle

Daniëlle

Daadkrachtig en vol enthousiasme gaat Daniëlle te werk. Wat ze zegt, dat doet ze. Doordat ze betrouwbaar is, is ze voor ondernemers, opdrachtgevers en collega’s een betrokken persoon om mee te werken. Daniëlle houdt zich binnen Hisa bezig met de diverse werkzaamheden op het gebied van marketing en promotie. Ook ondersteunt zij met veel plezier een aantal ondernemersverenigingen in Utrecht.
Corina
Corina

Corina

Een ambitieuze collega met een groot verantwoordelijk-heidsgevoel is Corina. Hiermee brengt zij enthousiasme op de werkvloer. Corina denkt graag mee met collega’s en ondernemers over het neerzetten van een goed eindresultaat. Binnen haar functies als winkelstraatmanager en projectmanager geeft zij advies richting ondernemers en gemeente. Door haar sociale en geïnteresseerde houding weet zij makkelijk contact te leggen en is het makkelijk met haar samenwerken.
Femke
Femke

Femke

Met haar warme en charismatische persoonlijkheid heeft Femke bij binnenkomst al een voorsprong. Met een achtergrond in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Vastgoedbeheer is Femke, die een gezonde dosis humor bezit, een veelzijdige aanwinst voor het Hisa team. Femke ondersteunt Jeroen bij zijn taken als centrummanager in het centrum van Utrecht en houdt zich bezig met het organiseren van diverse evenementen in verschillende winkelgebieden.
Maaike
Maaike

Maaike

Maaike is met haar Master in Event Management en kennis van zaken een allround eventmanager. Sinds 2008 is Maaike al betrokken bij de uitvoer van onze evenementen, met de ervaring zit het dus wel goed. Met haar gevoel voor marketing, haar oplossend vermogen en no-nonsense aanpak weten we zeker dat het goed zit met onze evenementen en acties!
Vincent
Vincent

Vincent

'Ik zie een kans!'. Zo klinkt het regelmatig in het hoofd van deze veelzijdige projectmanager, met een achtergrond in cultuur, evenementmanagement en onderzoek. Zoeken naar een creatieve en out-of-the-box oplossing voor een veelheid aan vraagstukken is zijn dagelijkse drive. Geef Vincent een goed shot cafeïne om de motor in de ochtend op gang te brengen en je kan rekenen op een goedlachse en betrokken partner die de dag tot in de late uurtjes doortrekt.
Janneke
Janneke

Janneke

Overal ligt een mogelijkheid en zijn linken te leggen; met positieve en open blik maakt Janneke er een sport van deze te vinden. Ze is in haar element als ze kan creëren, organiseren en verbinden. In winkelgebieden waar ze als winkelstraatmanager of “kwartiermaker” actief is, werkt ze op het gebied van organisatie, marketing en promotie.
Frederique
Frederique

Frederique

Frederique heeft altijd veel belangstelling gehad voor het organiseren van events. Na haar opleiding Vrijetijdsmanagement is zij met veel plezier aan de slag gegaan bij HISA. In combinatie met haar gedreven en enthousiaste houding komen haar organisatorische vaardigheden goed naar voren. Hiermee hoopt zij van toegevoegde waarde voor het team en de door haar uitgevoerde projecten te zijn.
Michel
Michel

Michel

Michel is actief als centrummanager in diverse gebieden, tevens geeft hij sturing aan meerdere projecten in winkelgebieden door het land. Betrokken, enthousiast, organiserend en altijd denkend in kansen én oplossingen zijn dagelijkse drijfveren voor Michel. Hierbij staan de ondernemers en winkeliers centraal, het uiteindelijke doel is een optimale bediening van consumenten en winkelend publiek.
Hisa Zak Natasja
Natasja

Natasja

Een goed begin is het halve werk, dacht Natasja toen ze na een loopbaan van 12 jaar ontslag nam bij de gemeente Amsterdam en zich vol overgave in een nieuw avontuur bij HISA stortte. Inmiddels voelt ze zich helemaal thuis bij dit Utrechtse bureau, waar ze zich bezighoudt met het centrummanagement van Utrecht en diverse adviestrajecten bij winkelgebieden door heel Nederland. Elk gebied is weer anders en vraagt om maatwerk, is haar overtuiging. Met een achtergrond als beleidsmedewerker, winkelstraatmanager en gebiedsmakelaar is ze breed inzetbaar en kan ze gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Of het nu bij de wethouder of de marktkoopman is, Natasja staat haar mannetje.
Carla
Carla

Carla

Carla is actief op kantoor in Utrecht
Denise
Denise

Denise

Denise is met haar creatieve mindset helemaal op haar plek bij Hisa. Tijdens haar stageperiode mag zij zich onder andere bezighouden met Social Media en het organiseren van evenementen. Iets wat zij met alle liefde en plezier doet! Als fulltime optimist gaat zij te werk met een grote passie voor organiseren en een hart voor schrijven. Als jongste binnen het team bij Hisa zorgt Denise met veel enthousiasme voor een frisse kijk op zaken.
Susanne
Susanne

Susanne

Susanne is actief als Strategisch Marketingmanager op Mosae Forum, MaasBLVD en Woonboulevard Heerlen.
Else
Else

Else

Else is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.
Wim
Wim

Wim

Wim is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum de Mare in Alkmaar.
Harold
Harold

Harold

Harold houdt van organisatie, structuur, uitdagingen en zaken op de rails zetten. Goed luisteren en andere sociale vaardigheden in combinatie met een vriendelijke houding en humor helpen Harold bij het onderhouden en maken van goede contacten. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorgt er voor dat het eindresultaat er mag zijn. Organisatie, netwerken, marketing en promotie zijn zaken waar hij zich in zijn huidige
functie veelal mee bezig houdt.

Harold is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Paddepoel in Groningen.
Gerard
Gerard

Gerard

Gerard is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem.
Marcella van Weert
Marcella

Marcella

Marcella is actief als Marketing & Communicatiemedewerker voor Woonboulevard Heerlen. Met haar betrokken en enthousiaste instelling weet ze ondernemers te inspireren om samen Woonboulevard Heerlen te promoten. Van Social Media tot het organiseren van inspiratieweken, Marcella doet het met plezier. Haar doel is om bezoekers te laten zien dat Woonboulevard Heerlen de plek is om inspiratie op te doen op alle woongebieden.