Team

Wij vinden het leuk om met je te brainstormen. Natuurlijk kosteloos. Laten we elkaar binnenkort eens ontmoeten!

Jeroen
Jeroen

Jeroen

Jeroen fietst als sinds 2005 dagelijks fluitend naar Hisa. Vol passie en met een frisse blik, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij helpt ondernemers om op een slimme manier samen te werken aan pragmatische oplossingen voor de uitdagingen die zij tegenkomen in hun winkelgebied. Jeroen weet hier met zijn tomeloze inzet, enthousiasme en creativiteit het verschil te maken. Hij brengt met zijn jarenlange ervaring en grote netwerk, vraag en aanbod perfect bij elkaar. Jeroen stuurt als directeur iedereen binnen Hisa aan, is al meer dan drie jaar centrummanager van het centrum van Utrecht en is een betrokken lid van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW).
Daniëlle
Daniëlle

Daniëlle

Daadkrachtig en vol enthousiasme gaat Daniëlle te werk. Wat ze zegt, dat doet ze. Doordat ze betrouwbaar is, is ze voor ondernemers, opdrachtgevers en collega’s een betrokken persoon om mee te werken. Daniëlle houdt zich binnen Hisa bezig met de diverse werkzaamheden op het gebied van marketing en promotie. Ook ondersteunt zij met veel plezier een aantal ondernemersverenigingen in Utrecht.
Corina
Corina

Corina

Een ambitieuze collega met een groot verantwoordelijk-heidsgevoel is Corina. Hiermee brengt zij enthousiasme op de werkvloer. Corina denkt graag mee met collega’s en ondernemers over het neerzetten van een goed eindresultaat. Binnen haar functies als winkelstraatmanager en projectmanager geeft zij advies richting ondernemers en gemeente. Door haar sociale en geïnteresseerde houding weet zij makkelijk contact te leggen en is het makkelijk met haar samenwerken.
Femke
Femke

Femke

Met haar warme en charismatische persoonlijkheid heeft Femke bij binnenkomst al een voorsprong. Met een achtergrond in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Vastgoedbeheer is Femke, die een gezonde dosis humor bezit, een veelzijdige aanwinst voor het Hisa team. Femke ondersteunt Jeroen bij zijn taken als centrummanager in het centrum van Utrecht en houdt zich bezig met het organiseren van diverse evenementen in verschillende winkelgebieden.
Maaike
Maaike

Maaike

Maaike is met haar Master in Event Management en werkervaring een allround evenementen medewerker. Sinds 2008 is Maaike al betrokken bij de uitvoer van onze evenementen, met de ervaring zit het dus wel goed. Met haar oplossend vermogen en no-nonsense aanpak weten we zeker dat het goed zit met onze evenementen!
Vincent
Vincent

Vincent

'Ik zie een kans!'. Zo klinkt het regelmatig in het hoofd van deze veelzijdige projectmanager, met een achtergrond in cultuur, evenementmanagement en onderzoek. Zoeken naar een creatieve en out-of-the-box oplossing voor een veelheid aan vraagstukken is zijn dagelijkse drive. Geef Vincent een goed shot cafeïne om de motor in de ochtend op gang te brengen en je kan rekenen op een goedlachse en betrokken partner die de dag tot in de late uurtjes doortrekt.
Janneke
Janneke

Janneke

Overal ligt een mogelijkheid en zijn linken te leggen; met positieve en open blik maakt Janneke er een sport van deze te vinden. Ze is in haar element als ze kan creëren, organiseren en verbinden. In winkelgebieden waar ze als winkelstraatmanager of “kwartiermaker” actief is, werkt ze op het gebied van organisatie, marketing en promotie.
Frederique
Frederique

Frederique

Frederique is actief op het gebied van activiteiten en evenementen binnen Hisa
Michel
Michel

Michel

Michel is actief als centrummanager in diverse gebieden, tevens geeft hij sturing aan meerdere projecten in winkelgebieden door het land. Betrokken, enthousiast, organiserend en altijd denkend in kansen én oplossingen zijn dagelijkse drijfveren voor Michel. Hierbij staan de ondernemers en winkeliers centraal, het uiteindelijke doel is een optimale bediening van consumenten en winkelend publiek.
Susanne
Susanne

Susanne

Susanne is actief als Strategisch Marketingmanager op Mosae Forum, MaasBLVD en Woonboulevard Heerlen.
Else
Else

Else

Else is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.
Wim
Wim

Wim

Wim is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum de Mare in Alkmaar.
Harold
Harold

Harold

Harold houdt van organisatie, structuur, uitdagingen en zaken op de rails zetten. Goed luisteren en andere sociale vaardigheden in combinatie met een vriendelijke houding en humor helpen Harold bij het onderhouden en maken van goede contacten. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel zorgt er voor dat het eindresultaat er mag zijn. Organisatie, netwerken, marketing en promotie zijn zaken waar hij zich in zijn huidige
functie veelal mee bezig houdt.

Harold is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Paddepoel in Groningen.
Carla
Carla

Carla

Carla is actief als Assistent Winkelcentrummanager op Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.
Gerard
Gerard

Gerard

Gerard is actief als Winkelcentrummanager op Winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem.
Hisa Zak Natasja
Natasja

Natasja

Natasja is actief als gebiedsmanager in Utrecht.
Coming Soon
Marcella

Marcella

Marcella is actief als Marketing & Communicatiemedewerker in Venlo, Heerlen en Maastricht