Team

Wij vinden het leuk om met je te brainstormen. Natuurlijk kosteloos. Laten we elkaar binnenkort eens ontmoeten!

Jeroen
Jeroen

Jeroen

Jeroen fietst als sinds 2005 dagelijks fluitend naar Hisa. Vol passie en met een frisse blik, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij helpt ondernemers om op een slimme manier samen te werken aan pragmatische oplossingen voor de uitdagingen die zij tegenkomen in hun winkelgebied. Jeroen weet hier met zijn tomeloze inzet, enthousiasme en creativiteit het verschil te maken. Hij brengt met zijn jarenlange ervaring en grote netwerk, vraag en aanbod perfect bij elkaar. Jeroen stuurt als directeur iedereen binnen Hisa aan, is al meer dan drie jaar centrummanager van het centrum van Utrecht en is een betrokken lid van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW).
Daniëlle
Daniëlle

Daniëlle

Daadkrachtig en vol enthousiasme gaat Daniëlle te werk. Wat ze zegt, dat doet ze. Doordat ze betrouwbaar is, is ze voor ondernemers, opdrachtgevers en collega’s een betrokken persoon om mee te werken. Daniëlle houdt zich binnen Hisa bezig met de diverse werkzaamheden op het gebied van marketing en promotie. Ook ondersteunt zij met veel plezier een aantal ondernemersverenigingen in Utrecht.
Vincent
Vincent

Vincent

...
Corina
Corina

Corina

Een ambitieuze collega met een groot verantwoordelijk-heidsgevoel is Corina. Hiermee brengt zij enthousiasme op de werkvloer. Corina denkt graag mee met collega’s en ondernemers over het neerzetten van een goed eindresultaat. Binnen haar functies als winkelstraatmanager en projectmanager geeft zij advies richting ondernemers en gemeente. Door haar sociale en geïnteresseerde houding weet zij makkelijk contact te leggen en is het makkelijk met haar samenwerken.
Femke
Femke

Femke

Met haar warme en charismatische persoonlijkheid heeft Femke bij binnenkomst al een voorsprong. Met een achtergrond in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Vastgoedbeheer is Femke, die een gezonde dosis humor bezit, een veelzijdige aanwinst voor het Hisa team. Femke ondersteunt Jeroen bij zijn taken als centrummanager in het centrum van Utrecht en houdt zich bezig met het organiseren van diverse evenementen in verschillende winkelgebieden.
Maaike
Maaike

Maaike

Maaike is met haar Master in Event Management en werkervaring een allround evenementen medewerker. Sinds 2008 is Maaike al betrokken bij de uitvoer van onze evenementen, met de ervaring zit het dus wel goed. Met haar oplossend vermogen en no-nonsense aanpak weten we zeker dat het goed zit met onze evenementen!
Vincent
Vincent

Vincent

'Ik zie een kans!'. Zo klinkt het regelmatig in het hoofd van deze veelzijdige projectmanager, met een achtergrond in cultuur, evenementmanagement en onderzoek. Zoeken naar een creatieve en out-of-the-box oplossing voor een veelheid aan vraagstukken is zijn dagelijkse drive. Geef Vincent een goed shot cafeïne om de motor in de ochtend op gang te brengen en je kan rekenen op een goedlachse en betrokken partner die de dag tot in de late uurtjes doortrekt.
Janneke
Janneke

Janneke

Claudia Teamfoto
Claudia

Claudia