Team

Wij vinden het leuk om met je te brainstormen. Natuurlijk kosteloos. Laten we elkaar binnenkort eens ontmoeten!

Jeroen
Jeroen

Jeroen

Jeroen fietst als sinds 2005 dagelijks fluitend naar Hisa. Vol passie en met een frisse blik, gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij helpt ondernemers om op een slimme manier samen te werken aan pragmatische oplossingen voor de uitdagingen die zij tegenkomen in hun winkelgebied. Jeroen weet hier met zijn tomeloze inzet, enthousiasme en creativiteit het verschil te maken. Hij brengt met zijn jarenlange ervaring en grote netwerk, vraag en aanbod perfect bij elkaar. Jeroen stuurt als directeur iedereen binnen Hisa aan, is al meer dan drie jaar centrummanager van het centrum van Utrecht en is een betrokken lid van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW).
Femke
Femke

Femke

Met haar warme en charismatische persoonlijkheid heeft Femke bij binnenkomst al een voorsprong. Met een achtergrond in de hulpverlening en Vastgoedbeheer is Femke, die een gezonde dosis humor bezit, een veelzijdige aanwinst voor het Hisa team. Femke is actief als kwartiermaker in het Stadhuiskwartier in het centrum van Utrecht. Hierbij fungeert ze als verbinder tussen ondernemers en externe partijen en zet ze zich in voor een goede en prettige samenwerking tussen hen. Verder houdt ze zich o.a. bezig met de marketing en communicatie van evenementen in diverse winkelgebieden.
Corina
Corina

Corina

Maaike
Maaike

Maaike

Dankzij haar uitgebreide ervaring in de evenementenwereld en opleiding tot Master Eventmanagement weet Maaike alles tot in de puntjes te organiseren. Financiën, design, organisatie of marketing, Maaike pakt het allemaal op.
Geen detail wordt over het hoofd gezien en met haar praktische no-nonsense aanpak weten we zeker dat het goed zit met onze acties en evenementen!
Janneke Heinen
Janneke

Janneke

Hisa Zak Natasja
Natasja

Natasja

Een goed begin is het halve werk, dacht Natasja toen ze na een loopbaan van 12 jaar ontslag nam bij de gemeente Amsterdam en zich vol overgave in een nieuw avontuur bij Hisa stortte. Inmiddels voelt ze zich helemaal thuis bij dit Utrechtse bureau, waar ze zich bezighoudt met het centrummanagement van Utrecht en adviestrajecten voor winkelgebieden door heel Nederland. Elk gebied is weer anders en vraagt om maatwerk, is haar overtuiging. Met een achtergrond als beleidsmedewerker, winkelstraatmanager en gebiedsmakelaar is ze breed inzetbaar en kan ze gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Of het nu bij de wethouder of de marktkoopman is, Natasja staat haar mannetje.
Michel
Michel

Michel

Michel is actief als centrummanager in diverse gebieden, tevens geeft hij sturing aan meerdere projecten in winkelgebieden door het land.
Betrokken, enthousiast, organiserend en altijd denkend in kansen én oplossingen zijn dagelijkse drijfveren voor Michel.
Hierbij staan de ondernemers en winkeliers centraal, het uiteindelijke doel is een optimale bediening van consumenten en winkelend publiek.
Frederique
Frederique

Frederique

Frederique heeft altijd veel belangstelling gehad voor het organiseren van events. Na haar opleiding Vrijetijdsmanagement is zij met veel plezier aan de slag gegaan bij HISA. In combinatie met haar gedreven en enthousiaste houding komen haar organisatorische vaardigheden goed naar voren. Hiermee is zij een toegevoegde waarde voor het team en de door haar uitgevoerde projecten.
Carla
Carla

Carla

Else
Else

Else

Else werkt sinds 2010 als winkelcentrummanager op Zuidplein, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Met enthousiasme en een flexibele instelling regisseert zij de marketing, communicatie, social media, promotie, sfeer en veiligheid voor het winkelcentrum. Samen met de (externe) partners zoekt ze naar verbinding en samenwerking. Ook voor het gebied Hart van Zuid, het nieuwe stadscentrum van Rotterdam-Zuid. Haar 10 jaar ervaring als projectmanager bij een reclamebureau komt hierbij goed van pas.
Susanne
Susanne

Susanne

Wim
Wim

Wim

Harold
Harold

Harold

Harold is werkzaam als Centrummanager in Winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Voor Harold bij Hisa kwam heeft hij meer dan 25 jaar bij een woonwinkel gewerkt en heel wat winkelcentra en woonpleinen gezien in de provincie Groningen. Naast zijn aanspreek-en signaalfunctie houdt hij zich veel bezig met activiteiten, marketing, promotie en externe contacten.
Mensenkennis, humor, structuur en organisatie spelen hierbij een belangrijke rol.
Gerard
Gerard

Gerard

Marcella van Weert
Marcella

Marcella

Marcella is actief als Marketing & Communicatiemedewerker voor Woonboulevard Heerlen. Met haar betrokken en enthousiaste instelling weet ze ondernemers te inspireren om samen Woonboulevard Heerlen te promoten. Van social media tot het organiseren van inspiratieweken, Marcella doet het met plezier. Haar doel is om bezoekers te laten zien dat Woonboulevard Heerlen de plek is om inspiratie op te doen op alle woongebieden.