WINKELGEBIEDSMANAGER (32 – 40u) gezocht

Winkelgebiedsmanager gezocht

We zijn op zoek naar een ervaren winkelgebiedsmanager die stevig in zijn schoenen staat. Je bent intermediair tussen ondernemersvereniging en externe partijen, stimuleert de samenwerking tussen ondernemers, adviseert hen en onderneemt acties om het imago en de uitstraling van de winkelgebieden te verbeteren en de veiligheid te bevorderen. Je bent in staat om ondernemers te motiveren en enthousiasmeren bij het toekomstbestendig maken van hun winkelgebied. Verder ben je op de hoogte van de uitdagingen waar ondernemers voor staan.

Jubileum logo Hisa

Hisa heeft volop aandacht voor jouw winkelgebied en is een dochterbedrijf van (winkel)vastgoedregisseur MVGM. Wij adviseren en ondersteunen ondernemerscollectieven en organiseren met een pragmatische insteek activiteiten en evenementen die passen bij de specifieke signatuur van deze gebieden. Bij het geven van advies en ondersteuning zoeken we naar verbindingen; tussen ondernemers onderling, met de wijkbewoners, wijkverenigingen, overheden, beheerder, vastgoedeigenaar en andere externe partijen. Hisa bestaat op dit moment uit een team van 14 medewerkers. Hiervan werken er 8 vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en 6 op locatie in winkelcentra verspreid door heel Nederland. We werken samen in een ambitieuze en informele werksfeer.

Over jou.
Je bent enthousiast, flexibel, sociaal, klantgericht, stressbestendig en weet van aanpakken. Bij Hisa krijg je veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en bij voorkeur relevante werkervaring in de retail-branche. Je weet wat er speelt in winkels (van groenteboer tot ketenfiliaal). Je bent in staat snel contacten te leggen op zowel het niveau van de ondernemers als op het niveau van de gemeente en de vastgoedeigenaar.

Wat bieden wij?
We bieden een afwisselende, uitdagende baan met fijne collega’s binnen een dynamische omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hisa heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is Utrecht. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, op basis van een 32 tot 40-urige werkweek.

Overtuigd?
Je cv met motivatie kun je tot 31 juli sturen ter attentie van Jeroen Roose-van Leijden, per e-mail: sollicitatie@mvgm.nl.

Bekijk de volledige vacaturetekst > HIER <